Verkooptraining Online

Meer omzet door betere verkoopskills

SuperSales-Optinpitch-2 from Menno on Vimeo.

10 Modules met video’s, lesmateriaal en ledenclub

Bestel Verkooptraining Online

Als je de VTO besteld, dan ontvang je direct je logingegevens en kun je direct starten met de online training! De investering voor de training is vanaf € 197,- incl. btw.

Bestel Verkooptraining Online
Inmiddels
0
Leden
Training van
0
Modules
Duur per module
0
Minuten

10 Effectieve modules over Acquisitie en Verkoop

Hieronder kun je zien welke onderwerpen er in Module 1 t/m 10 aan bod komen. Onderaan deze pagina kun je jezelf inschrijven voor deze modules. Als je nu besluit om te starten met de Verkooptraining Online, ontvang je € 200,- korting op de reguliere prijs van € 397,-.

Acquisitie

Acquisitie als belangrijkste eerste stap wordt in module 1 uitgebreid behandeld. Hoe breng je de markt in kaart, welke vormen van acquisitie zijn er, wie ga ik benaderen en waarom? Waar kan ik de beste omzet maken, welke stappen moet ik maken om te komen tot echte verkoop? In deze module tref je ook een goed voorbeeld aan van een marktbewerkingsplan; een belangrijke 1e stap voor elke verkoper, vertegenwoordiger en accountmanager.

Inventariseren en vraagstellingstechnieken

Welke functie heeft vraagstelling in een commercieel gesprek? Welke verschillende typen vragen zijn er? Welke aandachtspunten zijn er bij het stellen van vragen? In Module 6 gaan we werken aan inventarisatie en vraagstellingstechnieken. Vraagstelling is een machtig wapen in de communicatie. Door goede vragen te stellen en goed door te vragen krijg je de juiste aanknopingspunten, haakjes, om je aanbod aan op te hangen en ben je staat om op een prettige manier het gesprek te sturen en te leiden. Deze module is samen met module 7 in het verkoopmodel het kloppend hart van elke succesvol verkoopgesprek!

Bestel Verkooptraining Online

Als je de VTO besteld, dan ontvang je direct je logingegevens en kun je direct starten met de online training! De investering voor de training is vanaf eenmalig € 197,- incl. btw.

Bestel Verkooptraining Online

Ervaringen van klanten

Ik vond het prettig om stapsgewijs het verkoop model toe te passen op mijn eigen product / dienst. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik in een verkoopgesprek meer voorbereid ben op bezwaren en weerstanden en met meer structuur het gesprek met mijn klant kan aangaan, en dus professioneler voor de dag kom!
Jacco Jansen, Account Manager bij Ferrero Rocher
Verkooptraining Online heeft mij hele goede informatie en tips opgeleverd. Vooral het maken van telefonische afspraken vond ik moeilijk, maar dit gaat nu echt veel beter!
Ilonka Heijmans, Ouderenhulp Ilonka
Als vertegenwoordiger probeer ik mij steeds weer te verbeteren. Met de SSF heb ik geleerd om het salesgesprek professioneel op te bouwen.
Karin Smeltzer, salesrep
Heldere, toegankelijke uiteenzetting! Zeer herkenbare situaties die veel tips opleveren die in de praktijk makkelijk toepasbaar zijn!
Sam Petra, Sam Onderhoud
De video’s zijn duidelijk, herkenbaar en compact, en dus zeker de moeite van het bekijken waard. Vaak weet je wel hoe het moet, maar door het bekijken/beluisteren van de video’s wordt je weer met de neus op de feiten gedrukt! Scherp blijven dus en bewust toepassen in je dagelijkse praktijk!
Arlette van Deurzen, Twee Snoeken.nl
Hartstikke leuke video’s van de mannen. Ben nu al een stuk slimmer in de verkoop van mijn diensten aan bestaande klanten en het werven van nieuwe klanten. Gisteren nog een nieuwe klant gescoord!
Jacqueline de Boer, De Boer Architectuur
Ben momenteel bezig met het opstarten van een nieuw project waarbij ik veel mensen over de streep moet trekken. Verkooptraining Online zorgt er voor dat dit mij veel gemakkelijker afgaat. Dank jullie wel voor de vele tips en trucs.
Jelle Joekema, De Stienser
Interessante modules, voor mij ook wel wat herhaling. Bijvoorbeeld de veer en sprong techniek. Maar de module over telefonisch afspraken maken was weer heel handig. Ik heb deze week voor het eerst een bedrijf telefonisch benaderd met de vraag of ze gebruik willen maken van mijn diensten. Het eerste gesprek ging super, ik kreeg meteen e-mailadressen van degenen die hierover gaan en na een mail gestuurd te hebben, heb ik ook een uitnodiging voor een gesprek! Ik moet nog wel leren om niet meteen mijn kruit te verschieten door alles meteen te willen vertellen. Mijn 2e gesprek ging niet zo goed. Ik liet me meteen uit het veld slaan door de mededeling dat ze al voldoende notulisten hadden. Daar moet ik even beter over nadenken hoe ik dat argument kan weerleggen. Jullie hebben mij weer wat handvaten gegeven waar ik mee verder kan!
Heleen Engwerda, Hé Communicatie

Verkooptraining werkvormen

De complete online training van de Verkooptraining Online is uit te breiden met Skype coachsessies. Tijdens de Skype sessies kun je met de trainer 1-op-1 sparren over de online training en je vragen stellen.

VTO Zelfstudie

€ 197,-

Incl. btw. Eenmalig
  • Online training
  • Ledenclub
Bestel nu!